Action Images via Reuters/John Sibley
PREMIERSHIP

LIVERPOOL PROSUO BODOVE I ZAKUHAO SITUACIJU NA VRHU Redsi poveli nakon velikog sudačkog propusta, Kloppova momčad bezidejna na gostovanju u Londonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2019. 23:54

Liverpool je drugu utakmicu zaredom bez pobjede u Premiershipu. Nakon što su u prošlom kolu remizirali s Leicesterom (1:1), igrači Jürgena Kloppa s istim su rezultatom napustili London gdje su gostovali kod West Hama.

Utakmicu 25. kola obilježio je prvi pogodak Redsa kod kojeg smo svjedočili velikom propustu linijskog suca. Naime, Liverpool je poveo golom Manea u 22. minuti, a situacija koja je prethodila golu je sporna jer se James Milner, asistent u ovoj priči, kod primanja lopte nalazio u debelom zaleđu. Sudac se nije oglasio i tako je žestoko oštetio domaćina.

Srećom po navijače West Hama, njihova momčad se brzo vratila u život kada je na asistenciju Andersona u 28. minuti stvari na početak vratio Antonio. Rezultat se do kraja nije mijenjao, a igra Liverpoola često je izgledala bezidjeno...

Nakon 25. odigranih kola momčad Dejana Lovrena, koji je zbog ozljede propustio današnji susret, zauzima vodeću poziciju s tri boda ispred Manchester Cityja, odnosno pet ispred trećeplasiranog Tottenhama.

Rezultati by SofaScore

Linker
21. travanj 2024 10:18