Laurence Griffiths/Getty Images
PRORADILE EMOCIJE

LOVREN DIRNUO NAVIJAČE U SRCE Nakon lude sezone u kojoj su poraženi samo jednom, poruka hrvatskog reprezentativca ekspresno skupila 130.000 lajkova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2019. 00:03

Nogometaši Liverpoola nisu uspjeli osvojiti premierligaški naslov usprkos fantastičnoj sezoni u kojoj su upisali tek jedan ligaški poraz i u kojoj su osvojili čak 97 bodova.

U posljednjem kolu 'Redsi' su na Anfieldu pobijedili Wolverhampton s 2:0, ali Manchester City nije dopustio iznenađenje i gostujućim 4:1 slavljem kod Brightona je sačuvao bod prednosti i potvrdio obranu naslova.

Nakon posljednjeg kola i kraja premierligaške sezone na Instagramu se oglasio Dejan Lovren. Stoper Liverpoola nije zaigrao protiv Wolverhamptona, a nakon susreta je na Instagramu napisao:

"Kakva je to bila sezona, vaša podrška je bila nevjerojatna i cijelom smo svijetu pokazali da smo jedinstven klub. Nažalost, 97 bodova nam nije bilo dovoljno za osvajanje Premiershipa, ali vjerujte mi, ova momčad se nikada ne predaje. Preostalo je još jedno finale, idemo opet 'Redsi, naprijed!".

Dakako, Lovren je aludirao na finale Lige prvaka protiv Tottenhama, a njegova objava skupila je više od 130.000 lajkova u nepunih sat vremena (u trenutku pisanja teksta).

Linker
26. travanj 2024 11:29