Reuters/Lee Smith
NAHVALIO GA KLOPP

LOVREN ODUŠEVIO IZJAVOM NAKON VJEROJATNO NAJLJEPŠEG GOLA U DRESU LIVERPOOLA, PA OTKRIO RECEPT ZA NEPOBJEDIV NIZ 'Obično bi završila na tribinama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2018. 21:14

Prekrasan gol zabio je Dejan Lovren u visokoj 4:0 pobjedi protiv Newcastlea u 19. kolu Premiershipa.

Bio mu je to premierligaški prvijenac ove sezone, a hrvatski stoper fantastično je odapeo iz poluvoleja i pogodio same rašlje s nekih 11, 12 metara. Bio je to ukupno njegov sedmi gol za klub otkako je stigao iz Southamptona prije četiri i pol godine, a u smislu kvalitete vjerojatno i najljepši.

"Bilo je jako teško kontrolirati tu loptu, da budem iskren. Obično bi takva lopta završila na tribinama. Ali srećom, uspio sam i zabio", otkrio je skromni Lovren za službenu web-stranicu.

"Uvijek je sjajno izabiti za Liverpool i nadam se da ću to uspjeti i u idućim utakmicama jer nam zaista treba. Sada nam slijede dvije teške utakmice, Arsenal i Manchester City, Moramo zadržati ovaj momentum", dodao je hrvatski stoper.

Otkrio je i recept uspjeha za sjajan Liverpool koji je neporažen i na vrhu ima šest bodova prednosti ispred prvog pratitelja Tottenhama.

"Igramo svaku utakmicu kao da je finale. To je ono što smo naučili iz prethodnih sezona. Pobjeda ništa ne znači ako sljedeću utakmicu izgubite. Zato ćemo zaboraviti ovu utakmicu i koncentrirati se na Arsenal. Ova momčad ima karakter. Ako želite biti na vrhu morate imati pobjednički mentalitet i zadržati mirnoću", zaključio je Lovren.

Lovrenov potez pohvalio je i trener Liverpoola Jürgen Klopp.

"Naši obrambeni igrači rijetko zabijaju, ali Lovren je zabio fantastičan gol. On nam je pomogao da skinemo pritisak s leđa", rekao je njemački strateg.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 04:28