REUTERS/Massimo Pinca
RASPISALI SE NA ČIZMI

MANDŽUKIĆ JE 'JEDNOM NOGOM' U EUROPSKOM VELIKANU! Jednom je rečenicom trener rekao baš sve: 'Razmišljamo o takvim igračima, mogli bi biti od koristi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2019. 11:15

Navijačima Manchester Uniteda ova sezona već je postala predmet za zaborav. Osim uvodne pobjede protiv Chelseaja na otvaranju Premier lige, sve ostalo je za ocjenu - jedan. Neki će reći, čak i ispod toga. Dovoljno je samo baciti oko na ljestvicu elitnog razreda engleskog nogometa i pogledati jedanaest pozicija iza trenutno vodećeg i nedodirljivog, mrskog im rivala Liverpoola.

Tamo se nalaze momci Olea Gunnara Solskjaera kojemu nikako ne ide otkako je izgubio prefiks privremenog, što bi Englezi rekli, interim menadžera kluba s Old Trafforda. Da stvari budu gore, medicinski bilten baš uoči okršaja s liderom ovoga tjedna nikako nije dobar. Na sve probleme od ranije, još su se nadovezale ozlijede Paula Pogbe i Davida de Gee. Napadača praktički također nemaju.

Iako su u procesu oporavka, teško da će za sastav konkurirati Lingard i Martial, pa bi im sad dobro došao napadač kalibra Marija Mandžukića. Hrvatski se nogometaš već neko vrijeme povezuje s Manchester Unitedom, gdje bi po dolasku postao prvi Hrvat koji je obukao dres Crvenih vragova.

Ako je suditi po napisima talijanskog Tuttosporta, Solskajer već naveliko priprema zimski prijelazni rok koji počinje s prvim danom nove godine. Pretpostavlja se da mu je glavna želja upravo Mandžukić, što neizravno kaže u svojoj izjavi.

- Imamo novca za pojačati se ove zime. Planiramo, važemo opcije i siguran sam da ćemo naći poneko rješenje. Ima malo kvalitetnih slobodnih igrača na polusezoni, ali mogli bi nam se priključiti neki iskusni igrači kako bi pomogli mladima. Od njih bismo svakako mogli imati koristi - kazao je Solskjaer uz dodatak da ne žali za odlascima Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza.

Linker
24. travanj 2024 22:31