REUTERS/Pedro Nunes
PIŠE INDEPENDENT

MOURINHO IZRIBAO ZVIJEZDE MANCHESTER UNITEDA Englezi otkrili, Portugalac je urlao na igrače i poručio: 'Zato sam i želio dovesti Perišića'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2017. 11:07

Jose Mourinho bio je toliko zabrinut pristupom igrača Manchester Uniteda na treninzima uoči subotnjeg 2:1 poraza na gostovanju kod Huddersfielda da ih je upozorio na potencijalni debakl protiv novog prvoligaša.

I zaista, prvi poraz sezone zaista je došao, a Mourinho se, piše Independent obrušio na igrače u svlačionici. Ne zato što su izgubili već zato što ih je upozoravao na njihov slabi angažman na treninzima tijekom tjedna nakon neuvjerljive pobjede kod Benfice u Ligi prvaka (1:0).

Engleski dnevnik navodi da su najviše jezikove juhe nakon poraza od Huddersfielda dobili Anthony Martial i Ander Herrera. Independent čak navodi pozivajući se na svoje izvore da se prilikom Mourinhovog verbalnog 'ribanja' igrača spomenulo ime Ivana Perišića.

Navodno je Mourinho rekao da je upravo zbog specifične uloge na krilu želio ljetos dovesti Ivana Perišića. Zbog igre koja je protiv Huddersfielda nedostajala.

Transfer se na kraju, kako dobro znamo, nije realizirao, a Perišić u Interu igra sjajno.

Kako bilo, u međuvremenu je Manchester United pobijedio Swansea u gostima u Liga kupu, a pred njima je u subotu veliki premierligaški derbi protiv Tottenhama.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 16:22