REUTERS/Andrew Yates
SPUSTIO LOPTU NA ZEMLJU

MOURINHO JE NA POJAČANJA POTROŠIO VIŠE OD 300 MILIJUNA FUNTI, ALI SADA JE TOME KRAJ 'Nećemo raditi ništa ludo u prijelaznom roku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2018. 18:25

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho inzistira kako njegov klub neće učiniti ništa ludo na tržištu ovog ljeta u pokušaju 'rušenja' prvaka Manchester Cityja.

U nedjelju je Manchester City osigurao naslov engleskog prvaka nakon iznenađujućeg domaćeg poraza Manchester Uniteda od West Bromwich Albiona (0:1). Otkako je došao na menadžersku klupu Manchester Uniteda 2016. godine Mourinho je potrošio više od 300 milijuna funti na pojačanja, ali inzistira da ovog ljeta neće pretjerivati.

"Nećemo potrošiti više nego možemo. Nećemo raditi ništa ludo. Samo ćemo se pokušati još malo poboljšati. To je ono što ćemo napraviti", rekao je Mourinho za Sky Sports.

"Svi će pokušati napraviti korak prema naprijed, kao što smo mi napravili. Sezonu ranije bili smo šesti, a sada ćemo, nadam se, završiti drugi. Sljedeće sezone pokušat ćemo se popraviti i vidjet ćemo što će se dogoditi. Možda će i City također ulagati puno i ne dopustiti ostalima da smanje razmak, ne znam. Ali ne radi se tu samo o nama i njima. Tu su i Liverpool, Arsenal, Chelsea i Spursi. Ne radi se samo u Cityju i Unitedu", rekao je Mourinho.

Manchester United nije osvojio premierligaški naslov od 2013. godine i umirovljenja Sir Alexa Fergusona. Sljedeće sezone pokušat će to promijeniti, očito, bez dovođenja bombastičnih pojačanja.

Podsjećamo, prošlog su ljeta na dovođenje četvorice igrača (Lukaku, Ibrahimović, Matić i Lindelof) potrošili 169.5 milijuna funti.

Linker
26. travanj 2024 08:22