SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JUNE 26: Odion Ighalo of Nigeria lies on th epitch dejected followingthe 2018 FIFA World Cup Russia group D match between Nigeria and Argentina at Saint Petersburg Stadium on June 26, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images)
Gabriel Rossi Getty Images

STROGA KARANTENA

NAJNOVIJE POJAČANJE MANCHESTER UNITEDA U POTPUNOJ IZOLACIJI Trenira sam, novu momčad još nije ni vidio, a očekuje se da povede klub u Ligu prvaka

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 13.02.2020. u 15:04

 • Ovozimsko pojačanje Manchester Uniteda Nigerijac Odion Ighalo trenira sam i izoliran od sviju zbog bojazni od koronavirusa jer je u Englesku stigao iz Kine.

  Listovi Times i Daily Mail objavili su snimke nigerijskg napadača koji trenira potpuno sam na igralištu u Taekwendu i tako će biti sve dok ne prođe period inkubacije od dva tjedna, a možda i duže.

  Ighalo (30) je stigao u zimskom prijelaznom roku iz kineskog Šangaj Shenhua, ali se nije priključio momčadi koja je na mini-pripremama u Španjolskoj. Očekuje se da će se sa svojim suigračima prvi put susresti tijekom vikenda, uoči dvoboja s Chelseajaem u 26. kolu Engleske lige.

  Britanska vlada nazvala je novi koronavirus ozbiljnom i neposrednom prijetnjom javnom zdravstvu i preporučila mu je da će "moći držati pojedince u karanteni zbog vlastite sigurnosti i ako zdravstveni radnici vjeruju da su u opasnosti od širenja virusa drugim ljudima."

  U Velikoj Britaniji je bilo dosad devet potvrđenih slučajeva.

  Iz drugih medija