Michael Regan Getty Images
CRNI SCENARIJ

NAJVEĆU ZVIJEZDU ENGLESKOG NOGOMETA ČEKA NEOČEKIVANO DUGA PAUZA Počinje borba s vremenom, hoće li se vratiti u formu za povijesni okršaj s Vatrenima!?

Piše: HinaObjavljeno: 09. siječanj 2020. 20:17

Napadač Tottenham Hotspura i engleske reprezentacije Harry Kane mora na operaciju i na nogometne terene se vraća tek u travnju, priopćio je londonski klub.

Kane je ozlijedio zadnju ložu lijeve noge na dvoboju sa Southamptonom prošlog tjedna, a težina ozljede je takva da će trebati na operaciju. Prema liječnicima, pokidani su mišići natkoljenice i to zahtijeva operaciju i oporavak od barem tri mjeseca.

Njegov izostanak do travnja je veliki udarac za Tottenham, ali i za englesku selekciju koju u lipnju čeka EURO u skupini u kojoj je i Hrvatska. Kane je prošle sezone zabio 27 golova za Tottenham i Englesku.

SOUTHAMPTON, ENGLAND - JANUARY 01: Jose Mourinho, Manager of Tottenham Hotspur embraces Harry Kane of Tottenham Hotspur as he walks off the pitch after picking up an injury during the Premier League match between Southampton FC and Tottenham Hotspur at St Mary's Stadium on January 01, 2020 in Southampton, United Kingdom. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Michael Steele/Getty Images

Englesko prvenstvo traje do 17. svibnja, a EURO počinje mjesec dana poslije

Linker
20. travanj 2024 00:32