ANDREW YATES REUTERS
14 BODOVA IZA LIVERPOOLA

'NE SMIJEMO ODUSTATI, JER INAČE NEĆEMO NI IGRATI U EUROPI' Znakovita izjava Guardiole nakon najnovijeg šoka, zvijezda Građana ljutito odjurila u tunel

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2019. 09:17

Nakon 19 odigranih premierligaških kola zaostatak Manchester Cityja za vodećim Liverpoolom iznosi nevjerojatnih 14 bodova.

Najnoviji udarac momčadi Pepa Guardiole nanio je Wolverhampton koji je s 3:2 slavio na svom Molineuxu. Domaćini su preokrenuli zaostatak 0:2 i na kraju dramatično slavili s igračem više, a engleski su mediji nakonon ovog posrtaja definitivno otpisali 'Građane' iz utrke za naslov.

Nakon utakmice protiv Wolverhamptona Guardiola je upitan hoće li se njegova momčad sada u potpunosti okrenuti Ligi prvaka budući je borba u Premiershipu 'nemoguća misija'.

"Ne smijemo staviti prioritet na nijedno natjecanje, jer ako to napravimo sljedeće sezone nećemo biti u Europi. Naš odgovor je uvijek bio dobar i navikli smo biti na vrhu, sada se borimo. Ali ne smijemo odustati jer inače nećemo biti u Europi", rekao je Guardiola nakon susreta.

Kyle Walker ljutito je nakon susreta odjurio u tunel, bez riječi novinarima, dok je Bernardo Silva rekao: 'Ovo je zaista loša situacija za nas i frustrirajući kraj prvog dijela sezone. Zaista nitko nije očekivao da ćemo ovoliko zaostajati za Liverpoolom u ovoj fazi. Ali moramo nastaviti. Znamo da je osvajanje naslova jako komplicirano. Ne bih rekao nemoguće, ali jako teško."

Linker
25. travanj 2024 02:09