LONDON, ENGLAND - MARCH 10: Nemanja Matic of Manchester United during the Premier League match between Arsenal FC and Manchester United at Emirates Stadium on March 10, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill/Getty Images

NE PIŠE MU SE DOBRO

NEKAD JE BIO OKOSNICA KLUBA, DANAS MU TRENER PORUČUJE DA SLOBODNO ODE S TRENINGA Sve je jasnije koga će Manchester United prvog prodati ove zime

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.11.2019. u 22:09

 • Iako službene informacije koje nam pristižu s Old Trafforda govore da je srpski nogometaš Nemanja Matić ozlijeđen, ono pravo se zapravo, kao što je to često slučaj, događa iza paravana. Otkako je Jose Mourinho napustio Old Trafford, Matić nije u planovima Olea Gunnara Solskjaera kod kojeg figurira u izrazito malom broju utakmica.

  Ponajbolji srpski nogometaš ovoga trenutka, kako javljaju izvori bliski klubu, mogao bi već u siječnju otiči iz Uniteda. To je postalo sasvim jasno nakon situacije koja je obilježila klupski trening.

  Samo 24 minute bio je prisutan Matić na treningu, a onda mu je trener Solskjaer rekao da može slobodno otići. Razlog nije u treningu, već u klupskoj gala-večeri na kojoj je Matić odbio prisustovati. Sasvim sigurno, to se Solskajeru ni suigračima nije svidjelo pa bismo mogli očekivati da će srpski internacionalac na zimu promijeniti klub.

   

  Iz drugih medija