Slaven Bilić
REUTERS/Rebecca Naden / REUTERS

PIŠE THE MIRROR

NEUOBIČAJENI POTEZ SLAVENA BILIĆA Dobio otkaz, pa zvao bivše igrače: Postavio im je jedno pitanje, a odgovori su bili gotovo identični i bolno iskreni

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.11.2017. u 14:38

 • Netom nakon što je smijenjen s menadžerske klupe West Hama Slaven Bilić je napravio zanimljiv potez. Naime, zvao je igrače da ih pita gdje je pogriješio.

  Vijest donosi engleski The Mirror koji također navodi da se igrači nisu suzdržavali u odgovorima i da su bili izuzetno iskreni.

  Navodno su Biliću skoro svi rekli da je trebao biti puno čvršći s njima i ne davati im toliko popusta.

  Mirror navodi i da je Bilić propuštao kažnjavati svoje igrače zbog neposluha i kašnjenja na treninge, a posljednjih tjedana u medijima su se pojavljivali napisi o kritikama na račun intenziteta West Hamovih treninga.

  Soccer Football - Premier League - Burnley vs West Ham United - Turf Moor, Burnley, Britain - October 14, 2017 West Ham United manager Slaven Bilic before the match REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
  REUTERS/Peter Powell
   

  "Bilić nije ispunio očekivanja ove sezone i platio je cijenu. Igrači su ga gadno iznevjerili", komentirao je cijelu situaciju Sam Allardyce, Bilićev prethodnik na klupi 'Čekićara'.

  Podsjećamo, Bilića je na klupi u utorak nakon dvoipogodišnjeg mandata i službeno naslijedio David Moyes.