Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v 1. FC Union Berlin - Allianz Arena, Munich, Germany - October 26, 2019 Bayern Munich coach Niko Kovac before the match REUTERS/Michael Dalder DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video - RC1CC81B4270
REUTERS/Michael Dalder

TO BI GLASNO ODJEKNULO

NIKO KOVAČ SPAŠAVA POSRNULOG VELIKANA!? Englezi pišu o preokretu: Hrvatski trener u ponedjeljak ide na novu utakmicu, kontakt je već uspostavljen?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.12.2019. u 18:01

 • Niko Kovač ovih se dana nalazi u Engleskoj. U subotu je na Goodison Parku pratio okršaj Evertona i Chelseaja, te potaknuo lavinu glasina kako bi mogao preuzeti klupu uglednika iz Liverpoola, a danas je navodno pratio okršaj u Championshipu između WBA-a i Swanseaja.

  Na dan njegovog pojavljivanja na Goodison Parku zakotrljala se priča da bi Kovač mogao naslijediti Marca Silvu koji se smijenjen u Evertonu, ali taje priča ipak ubrzo odbačena i kao pravi razlog je navedeno gledanje hrvatskog asa Chelseaja Matea Kovačića. Međutim, najavljeno je da će se Kovač pojaviti na posljednjoj utakmici 16. kola engleskog prvenstva između West Hama i Arsenala, a kako 'Topnici' očajnički traže trenera koji bi im vratio pobjednički mentalitet naravno da se opet krenula lavina nagađanja.

  Arsenal je bez pobjede zadnjih devet utakmica, što im je najgori niz kakav ne pamte od 1977. godine, a sve su glasnija nagađanja kako Freddie Ljungberg neće dugo izdržati u ulozi privremenog menadžera nakons smjene Unaija Emeryja. Neki su otišli toliko daleko i naveli da je već i uspostavljen kontakt Arsenalove uprave i Kovača, a kako će se situacija dalje razvijati ostaje za vidjeti.

  U svakom slučaju Kovač je bez posla od početka studenoga kada je smijenjen u Bayernu i slobodan je za nove trenerske angažmane.

  Iz drugih medija