Reuters/Jason Cairnduff
U SVOM STILU

NIKOME NIJE JASNO KAKO JE UNITED SVLADAO ARSENAL, A MOURINHO PONOVNO BRILJIRAO Portugalac ponovno oduševio izjavom koja je obišla Otok

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2017. 13:30

U derbiju 15. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je kao gost svladao Arsenal sa 3-1 (2-0).

Gosti su do velike prednosti od 2-0 stigli u samom otvaranju utakmice preko Valencije (4) i Lingarda (11), pa su domaći bili prisiljeni napadati tijekom čitavog susreta.

Arsenal je imao čak 75 posto posjeda lopte, uputio je 33 udarca prema vratima Uniteda, od toga 15 u okvir gola, ali sjajnog De Geu uspio je svladati samo Lacazette (49) koji je početkom drugog dijela smanjio na 2-1. No, United je vrlo brzo iz protunapada postigao i treći pogodak, a strijelac je ponovno bio Lingard (63).

Ipak, ne bi Mourinho bio Mourinho kada ne bi zabavio engleske medije još jednom zanimljivom izjavom nakon susreta za kojeg vrlo vjerojatno niti sam ne zna kako je dobio.

- Ne znam što bih rekao, sami izvucite zaključak. Ostavljam vam situaciju i sa Lukakuom i Koscielnyjem, kao i sve one igrače Arsenala koji su završili na travi. Trava je apsolutno sjajna, očigledno postoji želja da što više budu na njoj.

Linker
26. travanj 2024 15:57