Getty Images
KRAJ POVIJESNE ERE

OČAJ JE NEIZDRŽIV, POLA GRADA TJERA LEGENDU, KOMENTARI SU URNEBESNI 'Molim te, daj ostavku u rano jutro! To je prvo što želim vidjeti kad se probudim'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2018. 14:25

Manchester City je u 28. kolu Premiershipa reprizirao nadmoć protiv Arsenala (3-0, B. Silva 15, D. Silva 28, Sane 33) koji je spao na to da ga u derbiju na Emiratesu, na hladni i mokri četvrtak, gleda nešto više od pola stadiona (58.420).

Očaj domaćih pojačao je Aubameyang, čiji jedanaesterac je u drugom poluvremenu obranio Ederson. Bila je to prva domaća utakmica 'topnika' u Premiershipu u kojoj su primili tri gola u prvom dijelu.

Novi poraz protiv vodeće momčadi lige bacio je u očaj navijače, koji dan poslije, jače nego ikad prije, zahtijevaju ostavku Arsenea Wengera.

Britain Soccer Football - Arsenal v Manchester United - Premier League - Emirates Stadium - 7/5/17 Arsenal manager Arsene Wenger reacts Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / John Sibley Livepic

Slavni Francuz koji već 22 godine vodi Topnike godinama je već na navijačkoj listi za odstrel, ali sada je, čini se, situacija ozbiljnija nego ikad jer divu s Emiratesa ozbiljno visi Europa (šesti su s osam bodova minusa iza Chelseaja).

GOLOVE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Donosimo reakcije navijača koji traže da Wenger sam podnese ostavku, ili hitnu smjenu, ako to ne napravi sam.

"Wenger je postao ogromno razočaranje i za sebe i sve druge. Velika sramota".

"Manchester City vodi 3:0, Pep Guardiola kod aut-linije daje upute svojim igračima, a Wenger sjedi na klupi prekriženih ruku! Molim te, ili daj ostavku odmah sutra ujutro ili neka ga netko smjeni".

"Zašto Wenger više ne da ponudi ostavku? Zar stvarno misli da može nešto promijeniti?".

"Wenger je trebao dati ostavku na poluvremenu da je u njemu ostalo imalo poštovanja prema navijačima Arsenala".

"Da Wenger voli ovaj klub, sam bi dao ostavku. Ali ne voli. I neće".

"Pa zar nije više dosta? Odje** Kronke! Wenger, ponudi istavku! Propustio si priliku da nešto napraviš još prošlog svibnja. Sada samo otiđi".

"Molim te, daj ostavku odmah u rano jutro. To je prvo što želi vidjeti kad se probudim!".

"Moja jedina nada je da će Wenger pogledati duboko u svoje srce i shvatiti da ne može popraviti nered koji je stvorio u Arsenalu. Daj ostavku", samo su neki od stotina komentara koji jasno pokazuju da je navijačima sada stvarno - prekipjelo.

Linker
26. travanj 2024 03:35