Alex Morton Getty Images
AGENT JE BIO ISKREN

OMRAŽENI KAPETAN ENGLESKOG VELIKANA NAPUŠTA KLUB! Navijači već nariču crni scenarij otprije 15 godina: 'Toliko smo nisko pali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2019. 12:17

Forma engleskog premierligaša Arsenala može se opisati kao vrlo turbulentna. Znaju to biti i dobre utakmice, ali uglavnom je zbog onih nešto lošijih bez posla ostao bivši trener Unai Emery. Stigao je Mikel Arteta, nije se puno toga promijenilo u načinu ponašanja na terenu, ali... Dat će se vremena novom strategu, to je sasvim jasno.

Za nekoliko dana ući ćemo u novu godinu, a s ponoćnim vatrometom krenut će i zimski prijelazni rok. Njemački Sky Sports javlja da će redove momčadi s Emiratesa napustiti bivši kapetan Granit Xhaka.

Reprezentativac Švicarske sve je već dogovorio s berlinskom Herthom, ekipom koju s klupe predvodi njemačka nogometna legenda i bivši izbornik reprezentacije SAD-a, Jurgen Klinsmann. Da to nije samo jedna od vijesti iz rubrike glasina potvrdio je i igračev agent Jose Noguera. Ipak, cijeli posao još nije postao služben, tek se čeka da se papiri potpišu.

- Reći ću vam vrlo otvoreno i iskreno. Već smo i predsjedniku Arsenala, gospodinu Sanllehiju i sportskom direktoru Eduu rekli da smo se dogovorili s Herthom i da idemo u Berlin. Arsenal je o svakoj etapi naših pregovora bio obavještavan, osobni uvjeti su dogovoreni i sada samo čekamo klubove da se dogovore oko odštete - rekao je Noguera.

Navijači Arsenala strahuju da će se dogoditi isti scenarij po kojem je prije 15 godina Patrick Vieira htio na silu otići u redove madridskog Reala. Doduše, Francuz i jest napustio London godinu kasnije kada će potpisati za Juventus, a sada je još jedan kapetan Arsenala zatražio (i dobio) papire za odlazak.

Linker
20. travanj 2024 05:46