REUTERS
DVA OPREČNA STAJALIŠTA

OZLJEDA PORTUGALCA STVAR JE NESRETNOG SLUČAJA? 'Ono nije bilo za crveni karton!' UŽASNUTI SUIGRAČ NESRETNOG KOREJANCA: 'Nisam ono mogao gledati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2019. 22:44

Iz Engleske, nažalost, crne vijesti. Potkraj utakmice 11. kola Premier lige dogodio se baš užasan trenutak. Heung-Min Son je u jednom grubom startu slomio nogu Andrea Gomesa u srazu Evertona i Tottenhama. Uzalud je Korejanac plakao nad gorkom sudbinom veznjaka domaće momčadi, šteta je već bila počinjena.

Nakon toga događaja javlja se nogometni svijet. Stručni komentator Sky Sportsa Jamie Carragher nije siguran da je Son za ono zaslužio crveni karton. Ovo je njegov pogled na situaciju.

- Jako nesretan incident. Son ga je htio izbjeći. Možete to vidjeti na snimci, to nije za crveni. Samo je uklizao i pokušao ga zaustaviti, ali Gomesova noga se nesretno zaglavila ispod Sonove - veli negdašnji branič Liverpoola.

Trener Evertona, čiji je veznjak pretrpio strašnu ozljedu rekao je da je Gomes već u bolnici.

- Naše liječničko osoblje se pobrinulo za sve i uskoro ćemo imati novih informacija. Čekamo dok ne dobijemo jasnije stanje njegove ozljede. Ovo je težak trenutak za nas kao grupu ljudi, ali i momčad. Ovo je veće od nogometne utakmice. Sada nam je ovo najvažnije od svega - kaže Marco Silva.

- Nisam htio gledati što se dogodilo Gomesu. Sve što mogu je poslati mu najbolje želje za što bržim oporavkom. Otišao sam u svlačionicu i Son je utučen, ne prestaje plakati, ne može podignuti glavu, ali nije ovo njegova krivica - izjava je Tottenhamovog Delea Allija.

Linker
23. travanj 2024 18:29