TEŠKO MU PAO PORAZ

PEP GUARDIOLA OSTAO JE U TOTALNOM ŠOKU! NEVJEROJATNO ŠTO JE TRENER CHELSEAJA NAPRAVIO NAKON UTAKMICE Katalonac stajao u čudu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2019. 22:37

U derbiju kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je na stadionu Etihad pobijedio Chelsea sa 6-0 ostvarivši rekordnu pobjedu protiv 'Bluesa'.

City je do sada najveću pobjedu protiv Chelsea ostvario u studenom 1977. pobijedivši 6-2. 'Građani' su ovom pobjedom uzvratili 'Bluesima' za poraz 0-6 u prvenstvu u listopadu 2007. godine, a bio je to ujedno i najteži poraz 'Bluesa' u svim natjecanjima od travnja 1991. godine kada su izgubili od Nottingham Forest sa 0-7.

"Građani" su fantastično ušli u susret i već nakon 25 minuta su vodili sa 4-0 golovima Raheema Sterlinga (4), Sergia Aguera (13, 19) i Ilkaya Gundogana (25). Aguero je u 56. minuti zabio iz jedanaesterca svoj treći gol na utakmici, a do kraja susreta među strijelce se još jednom upisao Sterling u 80. minuti. Mateo Kovačić je za goste igrao od 52. minute.

screesnhot

Nakon utakmice neutješan je bio trener gostujuće momčadi Maurizio Sarri koji se odbio rukovati s Pepom Guardiolom. Po zadnjem sučevom zvižduku krenuo je prema svlačionici gledajući u pod, dok je s druge strane glavni strateg 'građana' ostao u totalnoj nevjerici.

- Ne znam kako bih objasnio ovaj poraz. Možda je glavni problem bio rani pogodak kojeg smo primili nakon samo tri minute. Previše pogrešaka protiv pogrešnog protivnika. Velikih problema imamo ove sezone na gostovanjima. Ostajem li? Ne znam, to morate pitati ljude u klubu.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 03:55