Catherine Ivill/Getty Images
OTKRIO ŠTO MU JE PORUČIO NORVEŽANIN

POGBA NAKON VELIKOG SLAVLJA NIJE PROPUSTIO 'PODBOSTI' MOURINHA I POHVALITI SOLSKJAERA 'Sustav u kojem smo prije igrali bio mi je zaista težak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2019. 12:41

Paul Pogba briljira u dresu Manchester Uniteda nakon smjene Josea Mourinha na menadžerskoj klupi i dolaska Ole Gunnara Solskjaera.

Šestu uzastopu pobjedu nakon dolaska legendarnog Norvežanina na klupu Manchester United upisao je u nedjelju na gostovanju kod Tottenhama s 1:0. Pogba je u tom susretu asistirao za pobjednički gol koji je zabio Marcus Rashford, a nakon susreta nije se libio između redaka podbosti portugalskog stratega.

"Sustav u kojem smo prije igrali bio je zaista težak, ta taktika koju smo koristili. Ja volim napadati, pritiskati suparnika, igrati visoki presing i branjenje nije moj atribut. Novi menadžer rekao mi je da idem u napad i da zabijem golove. Primjer kako želim igrati je Frank Lampard. On je išao pred suparnički gol, stvarao je puno prilika i zabijao puno golova", rekao je Pogba koji je od Mourinhove smjene u pet premierligaških susreta upisao 4 gola i 4 asistencije.

Pred Manchester Unitedom u subotu je domaći premierligaški ogled protiv Brightona, prije gostovanja kod Arsenala u 4. kolu FA Cupa 25. siječnja.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 04:26