Catherine Ivill/Getty Images
VRUĆA TEMA NA OTOKU

POTRES NA OLD TRAFFORDU, MOURINHO I POGBA SU ZARATILI Francuz otvoreno zatražio transfer, ekspresno su stigle sankcije i šokantna najava

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2018. 11:08

Paul Pogba i Josea Mourinho ne vole se javno već neko vrijeme, a sada su zaratili javno..

Uoči utakmice 3. kola engleskog Liga kupa između Manchester Uniteda i Derby Countyja menadžer 'Crvenih vragova' Jose Mourinho oduzeo je dokapetansku traku francuskom reprezentativcu koju je ove sezone nosio u tri navrata.

Razlog? Zato što je Pogba Mourinhu i glavnom operativcu kluba Edu Woodwardu rekao da želi prijeći u Barcelonu, tvrdi engleski Daily Mail u tekstu pod naslovom 'Pogba i Jose zaratili'. Zato je i propustio okršaj protiv Derby Countyja i gledao s tribina kako drugoligaš izbacuje njegovu momčad (8:7 pobjeda na penale).

"Istina je da sam donio odluku da Pogba više ne dokapetan. Ja sam i prvotno izabrao Pogbu za dokapetana i ne moram ništa objašnjavati", izjavio je Mourinho.

SVE NAJZANIMLJIVIJE TRENUTKE S UTAKMICE MANCHESTER UNITED - DERBY COUNTY POGLEDAJTE OVDJE

A nakon remija protiv Wolverhamptona za vikend u Premiershipu (1:1) Pogba se nije libio kritizirati stil igre momčadi, što se Mourinhu također nije svidjelo.

"Na Old Traffordu Manchester United mora napadati i momčadi se toga boje. To je bila naša pogreška. Vodili smo 1:0 i onda smo se pokušali braniti i igrati na kontre. U nastavku smo prestali napadati i dovoditi ih u probleme. Na Old Traffodru trebamo napadati i pritiskati kao što smo radili protiv Tottenhama, Liverpoola, Chelseaja ili Arsenala prošle sezone. Kada ovako igramo, olakšavamo suparniku", rekao je Pogba.

Mourinho inače nije kritizirao svoju momčad nakon ispadanja iz Liga kupa.

"Mogli smo utakmicu 'ubiti' u prvom dijelu, ali nismo. Nakon crvenog kartona bilo nam je teško, ali pokušavali smo sve do zadnje sekunde. Penali? Netko je morao promašiti. Nakon šeste i sedme serije znao sam da ćemo biti u problemima s Jonesom i Baillyjem", objasnio je Mourinho.

Jamie Redknapp, kolumnist Daily Maila vjeruje kako bi zbog svađe jedan od dvojice ili čpak obojica mogli napustiti Old Trafford. Ostaje za vidjeti...

Linker
18. travanj 2024 07:47