Pogled prema Madridu? Paul Pogba
 Dan Mullan/Getty Images
STIŽU LAVINE KRITIKA

'POTRES' U MANCHESTERU, ALI NE ZBOG PRVAKA CITYJA U medije procurila svađa koja je podijelila svlačionicu Uniteda, navijači bijesni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2019. 21:06

U sjeni borbe za naslov prvaka ostale su preostale utakmice posljednjeg, 38. kola engleskog nogometnog prvenstva.

A Manchester United je kod kuće izgubio od slabašnog Cardiffa, putnika u drugu ligu, sa 2:0. Takav rezultat izazvao je novi val ogorčenja kod navijača Manchester Uniteda nakon sezone u kojoj su završili tek šesti na premierligaškoj ljestvici.

Na društvenim mrežama osvanule su brojne kritike na račun igrača i trenera Ole Gunnar Solskjaera, a nakon susreta Francuz Paul Pogba našao se na verbalnom udaru dijela navijača Manchester Uniteda. Najradikalniji navijači traže čak i Soslkjaerov odlazak.

Daily Mail je pak lansirao priču o svađi u svlačionici Manchester Uniteda. Razlog su najplaćenije zvijezde kluba Paul Pogba i Alexis Sanchez. Sanchez zarađuje oko 500.000 tjedno, ima bonus od 75.000 funti za svaki postignuti gol. Pogbin bonus za svaki gol iznosi 50.000 funti, a za asistenciju 20.000 funti. Navodno takve brojke izazivaju ljubomoru kod ostalih igrača i nezadovoljstvo, a to se itekako može osjetiti na rezultatima.

Manchester United je propustio pobijediti u posljednjih pet premierligaških kola, osvojivši pritom tek dva boda, a zadnju pobjedu ostvarili su 21. travnja protiv West Hama s 2:1. U zadnjih devet premierligaških susreta upisali su 2 pobjede, 5 poraza i 2 remija.

Za sljedeću sezonu definitivno će biti velikih promjena u svlačionici...

Linker
25. travanj 2024 14:20