REUTERS
ČEKA SE POTVRDA

POTRES U REDOVIMA ENGLESKOG PRVAKA Englezi i Nijemci objavili senzacionalnu vijest: Roman Abramovič potjerao slavnog trenera koji mu je donio naslov!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2017. 15:09

Engleski i njemački mediji objavili su u srijedu senzacionalnu vijest - vlasnik Chelseaja Roman Abramovič potjerao je iz kluba aktualnog trenera Antonia Contea, koji je prošle sezone donio naslov prvaka na Stamford Bridge i planira ga zamijeniti bivšim trenerom Borussije Dortmund, Tomasom Tuchelom.

Prema pisanju njemačkog sportskog dnevnika Sport Bild, takve medijske špekulacije stigle su nakon jako lošeg ulaska Bluesa u ovu sezonu. Engleski prvak izgubio je utakmicu Community Shielda od Arsenala (1-3, 11m) te dvoboj prvog kola prvenstva od Burnleyja (2-3).

Situacija u klubu navodno već duže vrijeme nije idilična, iako je talijanski strateg lani osvojio naslov prvaka i postao miljenik navijača.

Razmirice na relaciji trener - uprava trajale su cijelo ljeto, a na kraju su rezultirale naprasnim prekidom suradnje već na početku sezone, stoji u objašnjenju priče koja zasad nije službeno potvrđena niti demantirana.

Linker
20. travanj 2024 15:06