Alex Morton/Getty Images
OPET NA OLD TRAFFORDU

PREKRASNA VIJEST ZA SVE LJUBITELJE NOGOMETA, A POSEBICE NAVIJAČE MAN UNITEDA Prvo javno pojavljivanje legendarnog Fergusona nakon izljeva krvi u mozak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2018. 17:01

Sjajna vijest s Otoka dolazi za sve ljubitelje nogometa, posebice štovatelje lika i djela Sir Alexa Fergusona.

Naime, legendarni Škot, bivši menadžer Manchester Uniteda prvi se put pojavio u javnosti nakon teške operacije kojoj je podvrgnut u svibnju zbog krvarenja u mozgu.

Danas 76-godišnji Ferguson pojavio se na Old Traffordu uoči premierligaške utakmice Manchester Uniteda protiv Wolverhamptona kojoj će nazočiti.

"Zaista je dobro vratiti se. Bilo je to dugo putovanje, ali napravio sam nekoliko koraka naprijed i radim što mi sin i doktori govore. Malo sam nervozan, da budem iskren, možda i napet jer je posljednja utakmica na kojoj sam bio bila ona protiv Arsenala u svibnju. Bilo je to davno, ali sjajno se vratiti i nadam se pobjedi", rekao je Ferguson za klupsku televiziju.

Soccer Football - Saint-Etienne v Manchester United - UEFA Europa League Round of 32 Second Leg - Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Etienne, France - 22/2/17 Sir Alex Ferguson in the stands Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic
REUTERS

"Ovo mi ne nedostaje (intervjui). To je pritisak, kada ti novinari postavljaju glupa pitanja. Ali sjajno se vratiti na stadion i bit će mi vrlo emotivno kada utakmica krene. Posebice kada zauzmem svoje mjesto u loži. To će biti nešto posebno", dodaje Ferguson koji je oduševljen porukama podrške koje je dobio tijekom oporavka.

"To je nevjerojatno. Na tisuće poruka dolazile su u bolnicu Salford Royal. I kada sam otišao dolazile su poruke podrške, a kući su mi dolazili emailovi, sms-sovi i pisma. Bilo je zaista nevjerojatno", zaključio je Ferguson, koji je tijekom 26-godišnjeg mandata na klupi Uniteda osvojio 13 premierligaških naslova, 2 Lige prvaka, pet FA Cupova, 4 Liga kupa i 4 Europska kupa.

Linker
08. svibanj 2024 17:03