REUTERS
GUST SNIJEG I VJETAR

PREMIERSHIP POD UDAROM SNAŽNOG SNJEŽNOG NEVREMENA Odgađa se veliki sraz Mourinha i Guardiole na Old Traffordu te Lovrena i Vlašića na Anfieldu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. prosinac 2017. 00:13

Toliko iščekivana utakmica Manchester Uniteda i Manchester Cityja koja se treba igrati u 16. kolu Premiershipa na Old Traffordu, mogla bi biti odgođena zbog velikog nevremena koje je zahvatilo Englesku.

Vremenska prognoza za nedjelju u 17:30 prognozira gust snijeg koji bi vrlo lako mogao odgoditi susret jer uvjeti za gledatelje u tom slučaju nisu kvalitetni da mogu garantirati udobnost i svu potrebnu sigurnost.

Problem nije travnjak budući da Old Trafford ima grijani teren, no puno drugih situacija dolzi u pitanje. Konačna odluka znat će se u nedjelju, no spomenimo amo kako ne bi bilo prviput da se u Premiershipu otkazuju utakmice zbog nevremena.

Isti dan u ne tako dalekom Liverpoolu na Anfieldu bi se od 15:15 trebao igrati Merseyside derbi između Liverpoola i Evertona, no bude li snijega onoliko koliko ga prognoziraju, lako moguće da će se odgoditi i taj susret.

Linker
18. travanj 2024 23:22