Getty Images
VRLO JASNA PORUKA

PUCA LI LJUBAV ZIDANEA I HAZARDA? Navijač Chelseaja poručio mu je: 'Nedostaješ nam!' BELGIJSKI NOGOMETAŠ UZVRATIO 'Kada završim ovdje, vraćam se!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2019. 13:07

Čini se kako je veza belgijskog nogometaša Edena Hazarda i njegovog bivšeg kluba, londonskog Chelseaja neraskidiva. Nakon sedam godina provedenih na Stamford Bridgeu, uskoro 29-godišnji ofanzivac prešao je u redove madridskog Reala. Bio je to transfer koji se dugo najavljivao, a vrijedio je okruglih 100 milijuna eura.

Međutim, Hazardova priča na Santiago Bernabeuu nije počela najbolje. U dosadašnjem dijelu sezone skupio je svega 13 nastupa za momčad u svim natjecanjima, a postigao je svega jedan pogodak i to još 5. listopada.

Belgijski nogometaš u subotu je kratko porazgovarao s jednim navijačem Chelseaja kojem je rekao da će se po završetku karijere u Realu ponovo vratiti u londonski kolektiv, piše španjolski dnevni list Marca.

Navijač je bio vidno sretan njegovim odgovorom, a Hazard je dodao i kako pogleda pokoju utakmicu Chelseaja, kada mu igračke obveze to dopuste.

Linker
16. travanj 2024 11:06