Screenshot: Twitter
NEOBIČNA METODA OPORAVKA

'RAZBACAO' SE PO PLESNOM PODIJU, A UTAKMICU NIJE ODIGRAO PUNA DVA I POL MJESECA Zvijezda Manchester Uniteda novim potezom navukla bijes navijača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2019. 21:05

Kada će se Paul Pogba vratiti natjecateljskom nogometu? Pitanje je to na koje odgovor ne zna ni menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Nadao se norveški strateg da će imati na raspolaganju francuskog reprezentativca u božićnom periodu nakon što je ovaj pauzirao puna dva i pol mjeseca zbog ozljede gležnja.

Međutim, Solskjaer je sada potvrdio da će Pogba propustiti i sutrašnji (srijeda) okršaj protiv Colchestera na Old Traffordu. U isto vrijeme je na društvenim mrežama osvanula video snimka na kojoj se vidi Pogba kako pleše na bratovoj svadbi u Francuskoj. Ista se održala prošlog petka.

"Radimo naporno da bi se vratio, ali sada je bolestan", rekao je između ostaloga Solskjaer prilikom svog objašnjenja zašto Pogba još nije zaigrao.

Zanimljiva izjava budući je Pogbina obitelj na društvenim mrežama objavila video s vjenčanja u predgrađu Pariza na kojem se vidi kako je skupocjena zvijezda Uniteda u vrhunskoj formi - ali očito za ples, ne za nogomet.

Ove je sezone Pogba skupio svega šest nastupa u kojima je upisao dvije asistencije, a engleski mediji izračunali su da je u periodu izbivanja s travnjaka od plaća zaradio 1.8 milijuna funti.

Navijačima Manchester Uniteda ovakav potez se očekivano nije svidio i Pogbin odlazak s Old Trafforda je, čini se, pitanje vremena.

Linker
20. travanj 2024 14:40