Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
FINO MU JE SPUSTIO

RAZLOG VIŠE ZAŠTO NAVIJAČI ARSENALA NAVIJAJU BAŠ ZA NJEGA Evo što je prvi kandidat za klupu Topnika rekao o Mourinhu prije osam godina i oduševio sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2018. 21:07

Španjolski nogometni stručnjak Unai Emeri prije nekoliko je dana napustio PSG i tako posato jedan od glavnih kandidata za nasljednika Arsenea Wengera na klupi Arsenala koji je Topnike napustio nakon duge 22 godine.

Osim Emerija kao jedan od kandidata spominje se i bivši nogometaš Arsenala Mikel Arteta, ali prema napisima iz Engleske, bivši glavni strateg Parižana je puno bliži klupi kluba s Emiratesa, a takva opcija puno bi se više svidjela i samim navijačima.

Posebno bi ih mogao oduševiti odnos Emerija prema Joseu Mourinhu. Naime, još 2010. godine dok je Emeri bio na čelu Velencije znao se često susretati s Portugalcem koji je tada vodio Real Madrid, a nakon jedne pobjede protiv 'kraljevskog kluba' 1:0, Mourinho je mahao papirom ispred suca aludirajući na 13 pogrešaka koje je napravio za vrijeme utakmice.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 05:  Managers Arsene Wenger of Arsenal and Jose Mourinho manager of Chelsea clash during the Barclays Premier League match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge on October 4, 2014 in London, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Shaun Botterill/Getty Images
Wenger vs Mourinho

- Imamo i mi razloga žaliti se i pisati liste s pogreškama, ali to ne radimo - rekao je tada Emeri na press konferenciji za novinare.

I bivši trener Arsenala legendarni Wenger znao je često ulaziti u verbalne okršaje s Mourinhom, a kako bi čitava priča mogla izgledati u slučaju da Španjolac preuzme Topnike ostaje za vidjeti, ali uzbuđenja ne bi nedostajalo.

Linker
25. travanj 2024 20:22