Klopp i Bilić
 Reuters / Lee Smith Livepic
TRIJUMFI FAVORITA

SHOW MO SALAHA, WEST BROM VELIKIM PREOKRETOM DOBIO ŠUNJIĆA I DRUŠTVO Klopp i Bilić nastavljaju rušiti sve pred sobom na putu do naslova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2019. 16:38

U prvoj utakmici 17. kola Premiershipa Liverpool je na svom Anfieldu bez ozlijeđenog Dejana Lovrena svladao posljednjeplasiranu momčad prvenstva Watford s 2:0. Oba pogotka postigao je Egipćanin Mohammed Salah, prvog desnom nogom u 38. minuti nakon dodavanja Manea, drugog u 90. petom kroz noge na asist Origija.

Prvaci Europe u ovom trenutku imaju 11 bodova više od Leicestera i čak 17 od Manchester Cityja. Naravno, obje te momčadi tek trebaju odigrati svoje utakmice ovog vikenda, a Liverpool se okreće lovu na novi trofej - idući tjedan sudjelovat će na Svjetskom klupskom prvenstvu.

A na vrhu Championshipa opet je Slaven Bilić. Njegov West Bromwich Albion je dvaput gubio na gostovanju kod Birminghama, za kojeg je bivši veznjak Dinama Ivan Šunjić igrao do 84. minute. Hrvatski trener je u 70. minuti povukao ključni potez - u igru je ubacio Charlieja Austina, koji je zabio u 73. i 81. minuti te tako preokrenuo iz 2:1 u 2:3. Bilić ovog puta nije koristio Krovinovića.

Bio je to prvi dvoboj 22. kola nakon kojeg Bilićev klub ima tri boda i utakmicu više od prvog pratitelja Leedsa. Trećeplasirani Fulham već je 14 bodova iza momčadi našeg bivšeg izbornika, a dvije prvoplasirane momčadi izborit će na kraju sezone izravan ulazak u Premiership...

Linker
16. travanj 2024 19:41