REUTERS
OSMIJEH NA LICU NAVIJAČA UNITEDA

SJAJNE VIJESTI IZ ENGLESKE! SIR ALEX FERGUSON PUŠTEN IZ BOLNICE Legendarni Škot već iduće sezone opet na Old Traffordu?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2018. 01:07

Legendarni škotski trener sir Alex Ferguson pušten je iz bolnice manje od mjesec dana nakon što je pretrpio izljev krvi u mozak. Liječnici su procijenili Fergusonovo stanje dovoljno stabilnim da ga mogu prebaciti na kućnu njegu gdje će nastaviti oporavak u krugu obitelji.

- Svi znaju da je sir Alex pobjednik i da je ovo bitka koju je namjeravao dobiti. - otkrio je neimenovani izvor. - Napokon je opet na svojim nogama i sretan što je izvan bolnice, iako uporno naglašava da je i više nego zadovoljan kako se bolničko osoblje brinulo o njemu te im je neizmjerno zahvalan.

Prognoze su u vezi njegova zdravlja iznimno obećavajuće i pitanje je vremena kad će se opet vratiti na "Kazalište snova". Naime, vodstvo Manchester Uniteda je po tko zna koji put istaknulo važnost ovog renomiranog Škota po engleski klub te će se sir Alex iduće sezone nanovo pridružiti skautima i stručnom vodstvu na tribinama Old Trafforda kako bi im pomogao svojim savjetima i iskustvom u lovu na novu titulu.

Vodstvo kluba time je još jednom iskazalo povjerenje 76-godišnjem stručnjaku nakon sezone u kojoj im je najljući gradski rival pobjegao za čak 19 bodova i s nevjerojatnih 100 bodova zaključio prvenstvo.

- U međuvremenu sir Alex može dići sve četiri u zrak i uživati u nadolazećem Svjetkom prvenstvu u Rusiji. - poručio je neimenovani izvor blizak uskome krugu obitelji.

Linker
19. travanj 2024 04:43