Soccer Football - Premier League - Everton v Tottenham Hotspur - Goodison Park, Liverpool, Britain - November 3, 2019 Everton's Andre Gomes reacts after sustaining an injury REUTERS/Andrew Yates EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

POTVRĐENO

SJAJNE VIJESTI ZA VEZNJAKA EVERTONA ČIJA JE STRAVIČNA OZLJEDA OBIŠLA SVIJET Pušten je iz bolnice, a najcrnje prognoze neće se ostvariti

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.11.2019. u 17:08

 • Vezni nogometaš Evertona Andre Gomes otpušten je iz bolnice nakon operativnog zahvata obavljenog na gležnju njegove desne noge.

  Gomes je teško nastradao u nedjeljnom remiju (1:1) Evertona i Tottenhama. Stravišne scene zgroženih igrača, uplakanog krivca Heung-Min Sona i ozlijeđenog Gomesa s Goodison Parka obišle su svijet, a dva dana kasnije stigle su sjajne vijesti i čini se da će se Portugalac moći uspješno vratiti nogometu, čime su odbačene najcrnje prognoze.

  Iz Evertona su objavili kako je 'operativni zahvat prošao iznimno dobro' i kako se očekuje 'njegov potpuni oporavak. Sada Gomesu slijedi dugotrajni proces oporavka i rehabilitacije.

  Screenshot: Twitter
   

  Podsjećamo, zbog starta na Gomesu sudac Martin Atkinson isključio je Korejca.

  Iz drugih medija