REUTERS
LUDI LONDONSKI DERBI

SLAVEN BILIĆ DONIO PRESUDU NAKON JOŠ JEDNOG DRAMATIČNOG PORAZA 'Razočarani smo, ali ovo je bila pobjeda u porazu!'

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 23. rujan 2017. 19:43

Nakon golijade i odlične utakmice West Hama i Tottenhama u 6. kolu Premiershipa, hrvatski trener na klupi Čekićara Slaven Bilić je, unatoč negativnom rezultatu 2:3, većinom imao riječi hvale za svoju momčad kojoj je ovo bio četvrti poraz u šest kola.

Ipak, radilo se o susretu protiv jednih od favorita za sam vrh najjačeg razreda engleskog nogometa koji je pobjedu u gradskom derbiju odnio puno teže od očekivanog.

"Naravno da smo razočarani, ali bila je to pobjeda u porazu. Ne kažem da Spursi nisu zaslužili pobijediti, ali do prvog pogotka smo bili vrlo dobri. Branili smo se jako dobro u plitkoj formaciji, nismo im davali prostora, uzimali smo im puno lopti te čak nekoliko puta, najviše zahvaljujući Marku Arnautoviću, dolazili pred njihova vrata. Međutim, mi te prilike nismo iskoristili, dok oni svoju prvu pravu jesu", kazao je Bilić.

Bilić je, uz komentar na cijeli susret, kazao ponešto i o junaku utakmice Harryju Kaneu, koji je sa svoja dva pogotka pred kraj drugog poluvremena praktički donio Spursima pobjedu te bio najbolji pojedinac na terenu.

"Najbolji kompliment kojeg mu mogu dati je da su naša tri stopera Fonte, Reid i Ogbonna bili odlični na terenu, a Kane je i dalje uspio iskoristiti situacije i pretvoriti ih u pogotke. Mislim da to govori dovoljno o Kaneu kao igraču", pohvalio je hrvatski strateg engleskog napadača.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 03:49