Reuters / Dylan Martinez Livepic
PIŠU OTOČKI MEDIJI

SLAVEN BILIĆ JE BIO NA LISTI ZA 'ODSTREL', A ONDA JE USLIJEDIO POTPUNI ZAOKRET West Ham lijepom gestom pokazao koliko cijeni hrvatskog stručnjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2017. 15:21

Prema napisima engleskih medija u West Hamu se spremaju Slavenu Biliću ponuditi novi ugovor na kraju sezone.

Hrvatskom stručnjaku, koji je naslijedio Sama Allardycea na klupi Čekićara u lipnju 2015. godine, preostalo je još 15 mjeseci od aktualnog trogodišnjeg ugovora. Razgovori oko novog, financijski poboljšanog ugovora trebali su započeti prije Božića, ali su odgođeni nakon West Hamovog slabog starta u sezonu. Tada su otočki mediji naveliko pisali i o Bilićevoj potencijalnoj smjeni, ali rezultati Čekićara u međuvremenu su se osjetno promijenili na bolje i čini se da će hrvatski menadžer biti nagrađen.

Sam Bilić kaže kako time nije opterećen.

Reuters / John Sibley
REUTERS

"Razgovarao sam nekoliko puta o svom ugovoru i sretan sam načinom na koji sam pristupio situaciji. Imam ugovor, jako sam sretan ovdje i uvijek tretiram sljedećih nekoliko utakmica kao moj ugovor. Nastojim previše ne razmišljati o tome. Naravno da bi bilo lijepo potpisati novi ugovor, ali imam godinu i pol preostalu u ugovoru. U današnjem nogometu nema nikakve razlike ako vam ugovor vrijedi još četiri godine. Primjer Claudija Ranierija je najveći i najbolji. Da ste bilo koga u nogometu pitali tko ima najsigurniji posao svi bismo 100% rekli - Ranieri. A pogledajte što se dogodilo s time", objasnio je Bilić, jasno aludirajući na Ranierija koji je prošle sezone odveo Leicester do iznenađujućeg premierligaškog naslova, da bi nakon 25 kola aktualne sezone dobio otkaz.

Sky Sports navodi kako je West Hamova uprava impresionirana načinom na koji se Bilić nosio s nezadovoljstvom i prodajom Dimitrija Payeta u Marseille, nakon čega su pokazali vjeru u njega dovevši mu željena pojačanja u vidu Josea Fontea iz Southamptona i Roberta Snodgrassa iz Hull Cityja.

Navodi se kako će Bilić sljedećeg ljeta dobiti više novca za pojačanja nego u prošlom prijelaznom roku, a novi napadač nalazi se na vrhu njegove šoping liste. A prije svega sam Bilić bi trebao potpisati produljenje...

Linker
24. travanj 2024 03:33