REUTERS/David Klein
PIŠE EXPRESS

SLAVEN BILIĆ JE PONUDIO OSTAVKU I VEĆ SE OPROSTIO OD IGRAČA? Englezi tvrde: Hrvatski trener na izlaznim je vratima West Hama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2017. 17:05

Ukoliko je za vjerovati napisma nepouzdanog Expressa, Slaven Bilić je ponudio ostavku upravi West Hama na svoju dužnost.

Express se poziva na svoje izvore i navodi kako se Bilić već oprostio s igračima, iako njegova ostavka nije još prihvaćena.

U petak je Bilićev West Ham teško poražen od Brightona s 3:0 u 9. kolu Premiershipa, a engleski mediji naveliko su se raspisali kako se hrvatskom treneru trese klupa.

Vijest koju je lansirao Express svakako treba uzeti s rezervom, a kao potencijalni nasljednici hrvatskog trenera spominju se brojna imena poput Roberta Mancinija, Rafe Beniteza, Manuela Pellegrinija...

Aktualni ugovor Biliću istječe na ljeto, a prema otočkim kladionicama glavni je favorit za dobivanje otkaza u konkurenciji premierligaških trenera.

"Nemam se što skrivati, preuzimam punu odgovornost za ovo što se događa s momčadi. Situacija nije nimalo dobra, nema skrivanja, razgovarao sam s vlasnicima i sada je odluka na njima", rekao je Bilić nakon poraza od Brightona.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 09:13