Reuters / Eddie Keogh Livepic / REUTERS
NESHVATLJIVO I ČUDNO

SRAMOTAN POTEZ NAJBOLJEG MENADŽERA PREMIERSHIPA Odbacio ponajboljeg igrača kao staru krpu: 'Poslao mi je jednu poruku i to je bilo to!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2017. 20:37

Diego Costa, strijelac čak 20 pogodaka za Chelsea u upravo završenom prvenstvu Engleske, više se ne nalazi u planovima menadžera Antonija Contea. Da stvar bude gora, raskid suradnje mu je poručen na prilično čudan način - običnom sms porukom.

Costa je nesumnjivo vrhunski igrač, što je dokazao nebrojeno puta, a bez obzira na stanovita trvljenja između njega i Contea (svađa u siječnju na jednom treningu), ipak se očekivalo da će pobijediti nesuglasice i normalno surađivati.

- Poslao mi je jednu poruku i to je bilo to! Napisao je da se više ne uklapam u njegove vizije o Chelseaju - rekao je španjolski nogometaš.

Malo tko je ovo mogao predvidjeti, a ogorčeni 28-godišnjak potražit će barem moralnu zadovoljštinu.

- Već sam proslijedio poruku brojnim navijačima i pristalicama Chelseaja da vide kako se ponio prema meni. To je čudno, ali što mogu, moram tražiti novi klub - razočaran je najbolji klupski i jedan od najboljih strijelaca Premiershipa.

Putevi im se ovdje rastaju, Conte nastavlja graditi momčad - spominje se dolazak Romelua Lukakua iz Evertona - a Costa bi navodno mogao ili u Kinu ili u Atletico Madrid gdje je već igrao i to od 2010. do 2014. godine.

Linker
24. travanj 2024 00:47