REUTERS/Pedro Nunes
VRUĆA TEMA

SUKOB NA OTOKU: MOURINHO 'POLUDIO' I UPERIO PRSTOM U ENGLESKI NOGOMETNI SAVEZ 'U 17 godina koliko radim kao menadžer za tako nešto nisam čuo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. studeni 2017. 12:26

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho optužio je engleskog izbornika Garetha Southgatea i njegov liječnički tim da su propustili zaštititi Phila Jonesa tijekom reprezentativnog okupljanja.

Branič Manchester Uniteda dobio je šest injekcija protiv bolova uoči prijateljskog okršaja protiv Njemačke (0:0) prošlog petka i na kraju je na travnjaku proveo 25 minuta prije nego li je odšepao zbog ozljede bedrenog mišića.

"U 17 godina koliko radim kao menadžer nikad nisam imao nijednog igrača koji je dobio injekcije ili anestetik da bi odigrao prijateljsku utakmicu. Nisam anđeo i tražio sam da igrači dobiju injekcije da bi odigrali službene utakmice, ključne utakmice, ali za prijateljsku? Dobiti šest injekcija za odigrati prijateljsku, to je nešto što nikad nisam čuo", bijesnio je Mourinho.

"Dobio je injekciju poslijepodne prije utakmice. Onda se nije dobro osjećao na zagrijavanju i dobio je pet novih injekcija da bi odigrao prijatelhjsku utakmicu. Nemam više što za reći", dodao je portugalski trener.

Iz Engleskog nogometnog saveza (FA) ostali su iznenađeni ovakvom Mourinhovom reakcijom i oni vjeruju da nisu napravili ništa krivo, te ističu kako je dobivanje šest injekcija standardna praksa za igrača koji ima problema s ozljedom na reprezentativnom okupljanju.

Linker
16. travanj 2024 19:42