REUTERS/Andrew Yates
PIŠU ENGLEZI

SVAĐA I TURBULENCIJE U SVLAČIONICI MANCHESTER UNITEDA NAKON TEŠKOG UDARCA U LIVERPOOLU Igrači su krivili jedni druge, a vika je odjekivala hodnicima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2019. 13:02

Težak poraz na Goodison Parku protiv Evertona (4:0) teško je pao nogometašima Manchester Uniteda koji su se okomili jedni na druge.

Daily Mail tako tvrdi da je nakon utakmice došlo do svađe u svlačionici, a da su se povišeni tonovi igrača čuli itekako dobro i iza zatvorenih vrata na stadionskim hodnicima.

Igrači su navodno prst krivice zbog takvog poraza upirali jedni u druge, a menadžer Ole Gunnar Solskjaer zadržao ih je dulje od pola sata na razgovoru.

"Pustili smo menadžera i njegove pomoćnike da govore, a oni su rekli svoje. Nismo poštovali sebe, klub niti navijače. Ono što smo napravili na terenu nije izraz poštovanja prema nikome, od stručnog stožera do osobe zadužene za dresove. Ono što smo pokazali nije donijelo radost nikome i zato smo ljuti na sebe. Možemo i moramo bolje. Reakcije mora biti", izjavio je Paul Pogba za Sky Sports dan nakon utakmice.

Manchester United se nakon poraza nalazi u jako teškoj poziciji u borbi za Ligu prvaka. Četiri kola prije kraja nalaze se na tek šestom mjestu na ljestvici sa 64 boda, tri manje od četvrtoplasiranog Chelseaja koji ima i utakmicu više, a drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. A pred njima su okršaji protiv Manchester Cityja i Chelseaja.

"Mi smo Manchester United i moramo osvajati trofeje. Prošle godine nismo ništa osvojili, kao ni ove, a sad nismo ni među četiri najbolje momčadi. Očito je ovo jako razočaravajuća sezona i to nije dobro za sve u klubu", zaključio je Pogba.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 15:57