Soccer Football - Premier League - Crystal Palace vs Manchester City - Selhurst Park, London, Britain - December 31, 2017 Manchester City's Leroy Sane and team mates after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

NETKO MORA OTPASTI

SVIJET JE BIO ŠOKIRAN KADA NIJE BIO POZVAN ZA RUSIJU, A SADA GA NEMA NITI KOD GUARDIOLE Pep objasnio zašto jedan od najboljih na svijetu grije klupu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.08.2018. u 10:19

 • Ako se u obzir uzme još jedan furiozan start u sezonu, Manchester City prvi je favorit za osvajanje naslova u Premier ligi, ali medije ne Otoku najviše zanima što se događa s Leroyem Saneom koji je prošle godine bio jedan od najboljih u dresu 'građana'.

  Već ovog ljeta javnost je bila šokirana kada izbornik njemčake nogometne reprezentacije Joachim Löw nije pozvao sjajnog nogometaša za operacije u Rusiji. Većina je očekivala kako će Nijemac biti odmoran za novu sezonu, ali on uglavnom gleda utakmice s klupe za izmjene.

  Guardiola je kao glavnog krivca za čitavu priču proglasio svog lijevog beka Benjamina Mendyja.

   

  - Imamo šest sjajnih ofanzivnih veznjaka i ne mogu svi igrati. On ne igra ne zbog činjenice da sam nezadovoljan njime, nego zbog Mendyja koji igra široko tako da teško njih dvojica mogu biti zajedno na terenu. Sane je potpuno spreman, ali to nije ovdje u pitanju - istakao je Guardiola.

  Iz drugih medija