BOURNEMOUTH, ENGLAND - DECEMBER 07: Jurgen Klopp manager of Liverpool with an injured Dejan Lovren of Liverpool during the Premier League match between AFC Bournemouth and Liverpool FC at Vitality Stadium on December 07, 2019 in Bournemouth, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill Getty Images

PROPUST U KLUBU S ANFIELDA

TEMPERAMENTNI KLOPP LJUT JE ZBOG LOVRENA: Dvije ozljede u svega tri dana razbjesnile su Nijemca koji upire prstom u svoju medicinsku službu

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 14.12.2019. u 23:05

  • Kažu engleski novinari da je Klopp ljut. U trenutku kada je imao samo tri “aktivna” stopera, i dosta ozlijeđenih, dogodio se dvostruki ‘tilt’ s Dejanom Lovrenom. Hrvatski stoper je iskoristio ozljedu Matipa i zaredao s vrlo dobrim partijama za Redse. Nanizao je 8 zapaženih utakmica, postigao gol protiv Napolija u Ligi prvaka, podsjetio na svoja najbolja izdanja. Nakon puno peha u postruskoj eri, Lovren je bio napokon u kontinuitetu, s momčadi koja briljira.

    I onda se protiv Bournemoutha u gostima, oko 40. minute uhvatio za butni mišić, tzv. zadnju ložu. Izišao je iz predostrožnosti. Liječnici Liverpoola su ga podvrgnuli kontrolama i utvrdili su da je bio “samo grč”. Zato ga je samo tri dana kasnije Klopp postavio u momčad u važnoj utakmici Lige prvaka u Salzburgu. Međutim, u 53. minuti opet bolna grimasa i opet izlaz zbog istog mišića.

    Iz kluba nema preciznih vijesti, osim što Klopp govori o ovaj put težoj ozljedi. Drugim riječima, očito su napukla vlakna butnog mišića. Koliko, ne zna nitko osim zdravstvene službe, ali obično se u ovakvim situacijama računa na barem mjesec dana pauze. Klopp je ljut, jer netko očito nije dobro procijenio Lovrenov prvi “grč”, te ga je načetog poslao u igru. I sada je trener na samo dva stopera, a utakmica će biti kao “u priči”. Šteta za Dejana Lovrena, jer je ušao u odličnu formu, a sada će morati sve ispočetka. A i izbornik Dalić zbog ove situacije ima razloga za brigu.

    Iz drugih medija