Catherine Ivill Getty Images
PROPUST U KLUBU S ANFIELDA

TEMPERAMENTNI KLOPP LJUT JE ZBOG LOVRENA: Dvije ozljede u svega tri dana razbjesnile su Nijemca koji upire prstom u svoju medicinsku službu

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 15. prosinac 2019. 00:05

Kažu engleski novinari da je Klopp ljut. U trenutku kada je imao samo tri “aktivna” stopera, i dosta ozlijeđenih, dogodio se dvostruki ‘tilt’ s Dejanom Lovrenom. Hrvatski stoper je iskoristio ozljedu Matipa i zaredao s vrlo dobrim partijama za Redse. Nanizao je 8 zapaženih utakmica, postigao gol protiv Napolija u Ligi prvaka, podsjetio na svoja najbolja izdanja. Nakon puno peha u postruskoj eri, Lovren je bio napokon u kontinuitetu, s momčadi koja briljira.

I onda se protiv Bournemoutha u gostima, oko 40. minute uhvatio za butni mišić, tzv. zadnju ložu. Izišao je iz predostrožnosti. Liječnici Liverpoola su ga podvrgnuli kontrolama i utvrdili su da je bio “samo grč”. Zato ga je samo tri dana kasnije Klopp postavio u momčad u važnoj utakmici Lige prvaka u Salzburgu. Međutim, u 53. minuti opet bolna grimasa i opet izlaz zbog istog mišića.

Iz kluba nema preciznih vijesti, osim što Klopp govori o ovaj put težoj ozljedi. Drugim riječima, očito su napukla vlakna butnog mišića. Koliko, ne zna nitko osim zdravstvene službe, ali obično se u ovakvim situacijama računa na barem mjesec dana pauze. Klopp je ljut, jer netko očito nije dobro procijenio Lovrenov prvi “grč”, te ga je načetog poslao u igru. I sada je trener na samo dva stopera, a utakmica će biti kao “u priči”. Šteta za Dejana Lovrena, jer je ušao u odličnu formu, a sada će morati sve ispočetka. A i izbornik Dalić zbog ove situacije ima razloga za brigu.

Linker
25. travanj 2024 15:07