REUTERS/Peter Powell
KAKO DALJE?

TEŠKI TRENUCI ZA BILIĆA! NIKAD BLIŽE OTKAZU, A ENGLEZI MU VEĆ PRONAŠLI ZAMJENU 'Moram razgovarati s predsjednikom. Za mene je ovo teška situacija'

Piše: HinaObjavljeno: 05. studeni 2017. 09:17

U susretu 11. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham je na Olimpijskom stadionu u Londonu izgubio od Liverpoola 1-4 ostavši na samo jednoj ligaškoj pobjedi u zadnjih sedam kola.

Posljednju ligašku pobjedu momčad Slavena Bilića je ostvarila koncem rujna protiv Swansea Cityja (1-0), a nakon toga je upisala dva poraza i dva neodlučena ishoda.

Pobjedom protiv Tottenhama u Liga kupu, preokretom 3-2 nakon što je gubio 2-0 na poluvremenu, Bilić je 'kupio' malo mira. Međutim, nakon te utakmice 'čekičari' remizirali kod Crystal Palacea (2-2) i sada izgubili od Liverpoola.

"Redsi" su nakon prvog poluvremena vodili 2-0 golovima Mohameda Salaha (21) i Joela Matipa (24). Tračak nade domaćinu vratio je Manuel Lanzini u 55. minuti, međutim već u idućem napadu Alex Oxlande-Chamberlain je zabio za 3-1. Pobjedu Liverpool potvrdio je Salah u 75. minuti svojim drugim golom.

Nakon susreta bivši hrvatski izbonrik Slaven Bilić bio je vidno utučen.

- Teško mi je. Dobro smo otvorili utakmicu i igrali smo kako smo i željeli, a onda samo primili dva jeftina gola. U nastavku smo pokušali nešto promjeniti, ali onda su nam zabili iz kontre. Ovo je težak poraz za nas, trebali smo bolje igrati obranu.

Kada je budučnost na klupi West Hama u pitanju, Slaven je kazao:

- Moram razgovarati s predsjednikom, moramo raspravljati o ovom porazu. Ovo je drugi poraz zaredom kod kuće. Za mene je ovo teška situacija. Uvijek vjerujem u sebe, inače ne bih bio ovdje.

Neki mediji na Otoku tvrde kako je Bilić već dobio otkaz t kako bi ga na klupi West Hama trebao naslijediti David Moyes. Navodno su čelnici kluba odlučili pružiti priliku Moyesu koji je do sada trenirao Everton, ManUnited, Real Sociedad te Sunderland.

Njegov pomoćnik trebao bi biti bivši igrač Manchester Uniteda Phil Neville.

Linker
24. travanj 2024 19:09