screenshot youtube
MIR, MIR NITKO NIJE KRIV

TKO JE ČOVJEK ZBOG KOJEG JE MOURINHO DOBIO SLOM ŽIVACA? Nakon utakmice trener Chelseaja ga je odveo kod Portugalca kako bi mu se ispričao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 13:12

U derbiju devetog kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali 2-2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćin je poveo u 21. minuti golom Antonia Rudigera, no United je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Anthonyja Martiala (55, 73). Kada se već činilo kako će United slaviti u Londonu Ross Barkley je u šestoj minuti nadoknade zabio za 2-2.

Nakon što je domaćin izjednačio jedan od Sarrijevih pomoćnika je pogodak proslavio ispred Unitedove klupe dobacivši nešto Mourinhou nakon čega je nastala velika gužva i umalo tučnjava. Morali su intervenirati zaštitari kako bi smirili napetu situaciju.

Riječ je o Marcu Ianniju koji se nakon utakmice ispričao Mourinhu. Obojica trenera su se nakon utakmice dotaknula incidenta, a trener Chelseaja Maurizio Sarri kazao je kako je nakon utakmice odveo Iannija do Portugalca kako bi mu se ispričao.

Rezultati by SofaScore

Linker
21. travanj 2024 22:53