Reuters/John Sibley
POHVALE SARRIJA

TRENER CHELSEAJA OTKRIO TEŽINU KOVAČIĆEVE OZLJEDE, A ONDA NAHVALIO HRVATSKOG REPREZENTATIVCA 'Mateo čini Hazarda najboljim igračem svijeta!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2018. 13:10

Eden Hazard bio je trostruki strijelac (37, 43, 80-pen) u pobjedi Chelseaja protiv Cardiffa na Stamford Bridgeu (4-1). Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je jođš jednu odličnu utakmicu, ali je u 50. minuti zbog ozljede morao napustiti igru. Ipak, trener Bluesa Maurizio Sarri otkrio je kako nije riječ o težoj ozljedi.

- Razgovarao sam kratko s liječnikom i rekao je kako će sve biti u redu. Ozljeda nije ozbiljnije naravi - kazao je Sarri, a onda istakuno koliko je igra Matea Kovačić važna i za Edena Hazarda.

- Hazard se vratio s okupljanja reprezentacije tek prije dva dana i dobio je dan odmora više, a poručio sam mu kako sam siguran da može zabiti i 40 golova u sezoni. A uz njih dvoje potroši puno manje energije jer ne igra daleko od gola, nego samo u posljednjoj četvrtini. Prije sam mislio da je Hazard jedan od najboljih igrača na svijetu. Sada sam se predomislio - on je najbolji! I još će biti bolji sada kada igra bliže golu.

Chelsea trenutačno dijeli sam vrh Premier lige s Liverpoolom. Obje momčadi imaju isti broj bodova, ali Bluesi imaju bolju gol razliku.

- Moj cilj je da budemo najbolja momčad u Engleskoj, ali to se ne može napraviti u mjesec dana. Možda će nam trebati cijela sezona, možda malo više - poručio je Sarri.

Linker
24. travanj 2024 02:13