Reuters/John Sibley
NERVOZA NAKON 25. KOLA

USIJANA KLOPPOVA RASPRAVA SA SUCEM I SUPARNIČKIM MENADŽEROM, PELLEGRINI MU ODBRUSIO 'On je navikao pobjeđivati golovima iz ofsajda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2019. 10:08

Nakon sinoćnjeg 1:1 remija između West Hama i Liverpoola u Londonu došlo je do usijane rasprave između menadžera dviju momčadi Jürgena Kloppa i Manuela Pellegrinija.

Liverpoolov strateg prvo je imao usijanu raspravu s Pellegrinijem, a onda je razmijenio par žućnih riječi i sa sucem Kevinom Friendom.

"Nismo bili u svom najboljem izdanju, naravno. Bilo je teško s obzirom na suparnika i našu situaciju", rekao je nakon susreta Klopp, aludirajuće na brojne izostanke i ozlijeđene igrače.

Liverpoolova prednost na ljestvici ispred drugoplasiranog Manchester Cityja sada iznosi svega tri boda.

"Imali smo dobrih trenutaka. Zabili smo gol iz ofsajda. Sudac je to jamačno saznao na poluvremenu jer je u drugom dijelu bilo puno čudnih situacija. Nisu bile odlučujuće, ali su razbijale ritam", dodao je Klopp koji je komentirao i razgovor sa sucem.

"Bio sam zaista miran. Rekao mi je da uopće nećemo razgovarati. Ja to gledam s ljudske strane. Bilo je toliko situacija u nastavku koje su bile 50-50 ili 60-40 za nekoga, a vjerujem da on nije želio stvarati još veću razliku nakon velike pogreške. Oni su zabili gol i bio je to zasluženi remi", zaključio je Liverpoolov menadžer.

A West Hamov menadžer Manuel Pellegrini vratio se u prošlost i prisjetio se 2013. godine i utakmice Kloppove Borussije Dortmund protiv njegove Malage. Tada je Borussia slavila 3:2, a čak trojica igrača Dortmunda su kod gola odluke bila u zaleđu koje nije dosuđeno.

"Klopp je navikao pobjeđivati golovima iz ofsajda. Pobijedio me dok sam vodio Malagu golom iz ofsajda od sedam metara. Stoga se nema pravo žaliti oko ničega. Oni su zabili gol iz situacije u kojoj je bio ofsajd od metra. U zadnjoj minuti imali su šansu, a Origi je opet bio metar u zaleđu", izjavio je čileanski trener.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 06:38