Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
VELIKI ISKORAK

VATRENI VEZNJAK NA PRAGU TRANSFERA ŽIVOTA? EUROPSKI GIGANT TREBA OJAČATI SREDINU I ZA TO MU TREBA HRVAT Agent tvrdi: 'Sve opcije su otvorene'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 16. veljača 2017. 18:26

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj mogao bi u engleski Manchester United, pišu engleski mediji.

Badelj igra vrlo dobro u Fiorentini već nekoliko sezona (došao 2014. godine iz njemačkog HSV-a za odštetu od četiri milijuna eura), a menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho poslao je svoje skaute na utakmicu 'Viola' protiv Rome, igranu u sklopu 23. kola Serie A (pobjeda Rome 4:0).

Hrvatski 27-godišnji vezni igrač na Old Trafford bi trebao stići kao zamjena za iskusnog Michaela Carricka koji više nije u prvim planovima portugalskog stratega. Potencijalni odlazak u Englesku nije otklonio ni Badeljev agent Dejan Joksimović, u izjavi za Daily Express.

- Premierliga je uvijek atraktivna, za sve u svijetu. Ako dođe do odlaska iz Fiorentine, sve opcije su otvorene - izjavio je Joksimović.

Football Soccer - Fiorentina v Juventus - Italian Serie A - Artemio Franchi stadium, Florence, Italy - 15/01/17 - Fiorentina's Milan Badelj in action with Juventus' Stefano Sturaro .      REUTERS/Max Rossi
REUTERS/Max Rossi / REUTERS

Transfer će, ako zaista dođe do realizacije, uslijediti na ljeto, a nije poznata visina odštete Fiorentini...

Linker
17. travanj 2024 13:05