Reuters / Matthew Childs Livepic
TO MU NIJE TREBALO

VELIKA GLUPOST NAJPLAĆENIJEG IGRAČA ARSENALA Nakon debakla u velikom derbiju izazvao incident u svlačionici, mahao rukama i udarao po vratima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2017. 19:33

Prema napisima engleskih medija Mesut Özil naptravio je veliku glupost nakon nedjeljnog gradskog derbija protiv Tottenhama.

Naime, London Evening Standard piše kako je upravo 28-godišnji njemački veznjak izabran za doping test nakon 2:0 poraza od Tottenhama, a takva vijest mu se nije nimalo svidjela. Özila je o tome informirao klupski liječnik Gary O'Driscoll u svlačionici na što je ovaj poludio, digao ruke u zrak i poručio jadnom liječniku da 'odje*e'. Svjedoci tvrde da je Özil potom i nogom udario vrata u svojoj frustraciji, nakon čega je ipak naposlijetku pristao podvrgnuti se testiranju.


All Goals & Highlights HD - Tottenham 2-0... by Goal-Free-Kick

Poziv za testiranje isfrustrirao je Özila koji ove godine igra u slaboj formi i navijači 'topnika' su ga uzeli na zub. Nijemac je najbolje plaćeni igrač Arsenala s tjednom zaradom od 140.000 funti, a pregovori oko njegovog produljenja otežu se već dulje vrijeme, što jako frustrira navijače kluba.

Navodno u klubu s Emiratesa Özilu nude 250.000 funti tjedno, dok on traži oko 300.000 funti. Za igrača koji je upisao tek dva gola i pet asistencija u zadnjih 18 utakmica i koji uvijek nestane u najvećim utakmicama, kao što je to bio slučaj i protiv Tottenhama, Arsenalovi navijači misle puno previše.

Linker
20. travanj 2024 13:59