Alex Morton/Getty Images
SLUŽBENO

VELIKI PREMIERLIGAŠKI DERBI ODGOĐEN U POSLJEDNJI TRENUTAK ZBOG KORONAVIRUSA Arsenalove zvijezde u izolaciji zbog druženja sa zaraženim gazdom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2020. 09:44

Premierligaški derbi između Manhester Cityja i Arsenala koji se trebao igrati na Etihadu u srijedu odgođen je do daljnjega zbog - koronavirusa.

Naime, neki igrači rsenala imali su nedavno kontakta s vlasnikom Olympiacosa i Nottingham Forresta 52-godišnjim Evangelosom Marinakisom koji je otkrio da je pozitivan na koronavirus 12 dana nakon ogleda grčkog velikana i Arsenala u Europskoj ligi.

Arsenalove zvijezde sada tako moraju proći 14-dnevnu karantenu prije povratka natjecanjima. Kako je utakmica protiv Olympiacosa igrana 27. veljače dobit će dopuštenje vratiti se u akciju u petak, ukoliko ne pokažu znakove bolesti.

"Igrači će ostati kod kuće dok ne istekne 14-dnevni period izolacije. Četiri člana Arsenalovog stožera koji su sjedili blizu gospodina Marinakisa tijekom utakmice također će ostati kod kuće do ne prođe 14 dana. Razočarani smo ovakvim raspletom, posebice zbog naših navijača koji su večeras trebali doći u Manchester", stoji u Arsenalovom priopćenju.

Novi termin odigravanja derbija Manchester City - Arsenal zasad nije poznat.

Linker
26. travanj 2024 13:08