Twitter Screenshot / Twitter Screenshot
URNEBESNE MINUTE

VIDEO: DEJAN LOVREN JE KRIV I NA TRENINGU! 'Pa dobro, zar ne možeš ustati malo ranije i srediti se, čovječe?'

Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 08. travanj 2020. 21:41

Iako nogometaši Liverpoola ne mogu trenirati i utakmicama nastaviti svoj put prema toliko dugo čekanom naslovu engleskog nogometnog prvaka, njihovo je raspoloženje na prilično visokim razinama u doba izolacije zbog koronavirusa.

Na klupskom Twitter-profilu tako je ove srijede osvanuo šaljivi video-uradak u kojem se vidi da su Redsi kolektivno vježbali jogu. Ne može se trenirati u kampu u Melwoodu pa se momčad zajedno okupila putem video-linka.

Glavnu riječ od igrača u trominutnom uratku vodili su stoperi, Virgil Van Dijk i naš Dejan Lovren te napadač Sadio Mane. Van Dijk je prvo upitao Lovrena:

- Hej, Dejane. Ima li ikakve šanse da ustaneš malo ranije i središ se? Daj, popravi si kosu barem, čovječe - šaljivo će mu kolega iz stoperskog para.

Nastavio je potom Nizozemac zadirkivati Manea:

- Čini mi se Sadio, da ti u jednom danu objavljuješ puno fotografija s nekoliko različitih mjesta i da ih onda sve zajedno ujutro pošalješ.

U nastavku videa Alex Oxlade-Chamberlain se požalio da više ne može ni prekrižiti noge, a onda je Van Dijk upitao Manea nosi li klupsku trening-opremu čitavo vrijeme. Na kraju su svi zajedno, uključujući i trenera Jurgena Kloppa zapjevali "Sretan rođendan" za mladog Harveyja Elliotta koji je 4. travnja proslavio 17. rođendan.

Linker
20. travanj 2024 14:25