Screenshot: Reddit
RUŽNA SCENA

VIDEO: DRAMATIČNI DERBI NA STAMFORD BRIDGEU ZAVRŠIO INCIDENTOM Chelsea se spasio u zadnji tren, isprovocirani Mourinho krenuo u fizički obračun

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2018. 17:32

Završena je prva utakmica 9. kola engleskog nogometnog prvenstva. U velikom derbiju na Stamford Bridgeu Manchester United je bio na pragu pobjede protiv Chelseaja, ali je susret završio 2:2. Gol za konačan rezultat zabio je Ross Barkley (u 69. minuti zamijenio Matea Kovačića) u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Antonio Rüdiger zabio je za Chelsea u 21. minuti glavom nakon ubacivanja iz kornera, a u nastavku je došlo do potpunog preokreta. Oba gola za Manchester United zabio je Anthony Martial, u 55. i 73. minuti.

Činilo se kako će Crveni vragovi na kraju doći do slavlja, ali tada se, duboko u nadoknadi, ukazao Barkley koji je pospremio jedan odbijanac.

Nakon gola Barkleyja došlo je do incidentne situacije. Čini se kako je netko s klupe Chelseaja isprovocirao menadžera Manchester Uniteda, inače bivšeg menadžera Chelseaja, koji je krenuo u fizički obračun.

Mourinha su uspjeli zaustaviti da ne dođe do fizičkog kontakta, a na kraju je zaiskrilo i između igrača na terenu.

Rezultati by SofaScore

Linker
21. travanj 2024 16:12