Action Images via Reuters
BIT ĆE TEŠKO U ČETVRTAK

VIDEO: FANTASTIČNA UTAKMICA I STRAŠNA PRIJETNJA HAJDUKU Everton uoči Hajduka izludio moćni Manchester City pa pokazao koliko je ranjiv!

Piše: HinaObjavljeno: 22. kolovoz 2017. 00:52

U posljednjem susretu 2. kola Premier lige Manchester City je u ponedjeljak na domaćem terenu protiv Evertona odigrao neodlučeno 1:1.

Nogometaši Evertona, koji u četvrtak na Poljudu protiv Hajduka brane 2-0 u zadnjem pretkolu Europske lige, poveli su u 35. minuti, a strijelac je bio Wayne Rooney, kojemu je to 200. pogodak u Premier ligi. Od njega je uspješniji samo legendarni Alan Shearer, koji je zabio 260 golova.


Manchester City vs Everton 0-1 Wayne Rooney goal

Manchester City je skoro cijelo drugo poluvrijeme imao igrača manje, jer u 44. minuti najskuplji branič u povijesti Kyle Walker isključen nakon što je u dvije minute dobio dva žuta kartona.

Unatoč tome što su imali igrača manje, nogometaši Manchester Cityja dominirali su u drugom poluvremenu i u 82. minuti Raheem Sterling pogađa za 1:1.

Kraj utakmice obje su momčadi dočekale sa deset igrača, jer je u 89. minuti isključen veznjak Evertona Morgan Schneiderlin. U tim su trenucima nogometaši Evertona mogli primiti i drugi gol, City je napadao, bio jako blizu potpunom preokretu, ali imali su gosti i malo sreće.

Posljednjih dvadesetak minuta može donekle ohrabriti hajdukovce, ali ukupni dojam nakon ovakve utakmice je - trebat će jako puno znanja, srca i sreće.


Manchester City vs Everton 1-1 Raheem Sterling...

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
23. travanj 2024 22:05