Reuters/Carl Recine
MANCHESTER CITY UVJERLJIV

VIDEO: FELLAINI U SUDAČKOJ NADOKNADI UNIŠTIO POSLJEDNJE GOSTOVANJE WENGERA NA OLD TRAFFORDU Arsenal 'pao' u gostima šesti put zaredom

Piše: HinaObjavljeno: 29. travanj 2018. 21:44

Golom Marouanea Fellainija u sudačkoj nadoknadi (90+1) Manchester United je u nedjelju na Old Traffirdu svladao Arsenal sa 2-1. Uz Fellainija, za United je još zabio Paul Pogba (16), dok je strijelac za Arsenal bio Henrikh Mkhitaryan (51).

Tako je Fellaini 'uništio' posljednje gostovanje Arsenea Wengera na Old Traffordu kao menadžera Arsenala koji napušta klupu 'Topnika' nakon 22 godine na kraju sezone. Arsenal je pak pretrpio šesti uzastopni gostujući premierligaški poraz.

Nogometaši Manchester Cityja, koji su već ranije osigurali naslov prvaka Engleske, u 36. kolu su u gostima dobili West Ham sa 4-1. Golove za City zabili su Leroy Sané (13), Pablo Zabaleta (27-autogol), Gabriel Jesus (53) i Fernandinho (64), a utješni pogodak za "čekičare" postigao je Aaron Cresswell (42).

West Ham je 15., tri boda iznad zone ispadanja, i čeka ga teška borba za opstanak. U ponedjeljak se sastaju Tottenham i Watford.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 00:36