REUTERS
OVOME SE NISU NADALI

VIDEO: GUARDIOLIN STROJ ŠOKIRAN KOD NOVOG PRVOLIGAŠA Bit će prašine nakon ove utakmice: City primio neregularan pogodak, sudac 'zažmirio' i na penal

Piše: HinaObjavljeno: 25. kolovoz 2018. 17:33

U trećem kolu engleske Premier lige, Manchester City gostovao je kod momčadi Wolwerhamptona. Većina je očekivala kako će to biti relativno lagan posao za izabranike Pepa Guradiole, ali 'građani' su u konačnici uhvatili samo bod.

Manchester City dominirao je većinu utakmice, ali imali su i domaćini svojih prilika. Vodeći pogodak pao je u 51. minuti kada je na centaršut novog pojačanja Portugalca Joaoa Moutinha Boly postigao pogodak. Usporena snimka jasno je pokazala kako je sudac trebao poništiti ovaj zgoditak jer je Boly rukom ugurao loptu u mrežu.

Krenuli su tada nogometaši cityja još jače ne bi li stigli do izjednačanja koje se dogodilo u 69. minuti. Gudnogan je posalo odličnu loptu prema stoperu Laporteu koji iz blizine postiže pogodak glavom. Također valja istaknuti kako je sudac mogao pokazati i na bijelu točku nakon jedne situacije kada je obrambeni nogometaš domaćina s leđa sapleo Davida Silvu kojije potom pao u šesnaestercu, ali za njega nije bilo dovoljno.

U posljednjoj minuti sudačke nadoknade pokušao je i Agüero iz slobodnog udarca, ali lopta je odsjela na gredi, trećoj za City na utakmici.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 00:15